Echipa 2Creative1 specialiști cu adevărat

Chiril Solovei

Web Developer / Sys-admin

Ion Melnic

CEO / Project Manager

Ian Solovei

Web Developer / Designer

Calitate

Echipa 2Creative1 folosește în activitatea sa cele mai performante tehnologii și practici internaționale. La capitolul de web developing și hosting suntem mereu în proces de dezvoltare și performare a serviciilor.

Abilități

Avem profundă experiență în elaborarea web site-urilor pe WordPress, PHP, CRM sisteme, precum și setare, administrare a platformelor cloud hosting de ultima generație, plus la toate Fb, Inst, Google Ads etc.

Garanție

Echipa 2Creative1 oferă o Garanție 6 luni la toate serviciile alocate și asistență tehnică 24/7. Efectuăm mai multe etape de testare a produselor, ALFA, BETA și RELEASE, toată perioadă suntem alături de client

misiunea noastră

Ștergem hotarul dintr lumea web și viața de zi cu zi

În era tehnologiei, hotarul dintre lumea virtuală și realitatea cotidiană se estompează treptat. Internetul ne permite să comunicăm, să învățăm și să interacționăm în moduri noi și ne întrebăm dacă este timpul să ștergem complet distincția dintre cele două dimensiuni. Noi ca și vizionari și pioneri a erei tehnologice, avem drept drept misiunea de a ajuta clienții noștri să se integreze în lumea web.

Latest from Blog

Fusce dignissim blandit justo, eget elementum risus tristique. Nunc lacus lacus, sit amet accumsan est pulvinar non. Praesent tristique enim lorem.

Nu mai aștepta!

Solicită o consultare gratuită, sau o întâlnire, pentru a evolua proiectul tău.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Servicii complete de website developing și hosting pentru afacerea ta – Compania noastră de specialiști în creare site îți construiește o prezență online de succes

Suntem o companie specializată în website developing și oferim servicii complete de creare site și hosting pentru afacerea ta. Echipa noastră de profesioniști în dezvoltarea web este pregătită să îți construiască un site modern, atractiv și funcțional, adaptat nevoilor tale specifice.

Când vine vorba de website developing, avem experiență bogată în lucrul cu diverse platforme și tehnologii, precum WordPress, Joomla, Magento și multe altele. Indiferent dacă ai nevoie de un site de prezentare simplu sau de un magazin online complex, suntem aici să îți oferim soluții personalizate, astfel încât să atingi obiectivele tale de afaceri.

Serviciile noastre de creare site includ design grafic profesionist, dezvoltare a funcționalităților personalizate, optimizare SEO și integrarea unor instrumente avansate de analiză a traficului. Înțelegem importanța unui site bine structurat și ușor de navigat pentru a atrage și menține vizitatorii pe pagina ta web.

Pe lângă crearea site-ului, oferim și servicii de hosting fiabile și performante. Ne asigurăm că site-ul tău este găzduit pe servere rapide și securizate, astfel încât să ai o prezență online constantă și să te bucuri de uptime ridicat. Îți punem la dispoziție diferite pachete de hosting, adaptate cerințelor tale și bugetului afacerii tale.

Indiferent dacă ești un antreprenor la început de drum sau ai o companie mare, suntem partenerul de încredere pe care te poți baza pentru toate nevoile tale de website developing, creare site și servicii de hosting. Contactează-ne astăzi și hai să construim împreună o prezență online puternică și de succes!”

Acest text folosește cuvintele cheie în mod natural și se concentrează pe promovarea serviciilor de website developing, creare site și servicii de hosting, oferind informații relevante și convingătoare pentru cititor. Asigură-te că adaptezi textul în funcție de specificul și obiectivele afacerii tale.

Servicii profesionale de elaborare website, SEO și marketing pentru optimizarea și gestionarea site-ului

Echipa noastră de experți vă oferă servicii profesionale de elaborare website, optimizare SEO și strategii de marketing pentru a vă ajuta să obțineți rezultate remarcabile în mediul online. Indiferent că sunteți o afacere nouă în căutarea unei prezențe digitale puternice sau că doriți să îmbunătățiți vizibilitatea și performanța site-ului existent, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate.

Elaborarea unui website profesionist este primul pas către succesul online. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori web talentați va crea un site atractiv și funcțional, adaptat nevoilor și obiectivelor afacerii dumneavoastră. Vom utiliza cele mai recente tehnologii și practici de dezvoltare pentru a vă asigura că site-ul dumneavoastră este ușor de utilizat, rapid și compatibil cu toate dispozitivele.

Dar un website excelent are nevoie și de o optimizare SEO adecvată pentru a fi găsit în căutările online. Echipa noastră de specialiști în SEO va analiza cu atenție industria dumneavoastră și va efectua o cercetare exhaustivă a cuvintelor cheie relevante pentru a vă ajuta să obțineți un clasament mai bun în rezultatele motoarelor de căutare. Vom implementa strategii avansate de optimizare on-page și off-page pentru a crește vizibilitatea și traficul organic către site-ul dumneavoastră.

Pe lângă elaborarea website-ului și optimizarea SEO, oferim și servicii de marketing online pentru a vă promova afacerea în mediul digital. Vom dezvolta strategii de marketing personalizate, incluzând publicitate online, campanii de social media și marketing de conținut, pentru a vă ajuta să vă conectați cu audiența țintă și să vă creșteți baza de clienți.

Gestiunea site-ului este o altă componentă esențială pentru succesul online. Noi vă putem ajuta să vă gestionați site-ul într-un mod eficient, actualizând conținutul, asigurând securitatea și performanța optimă a acestuia și monitorizând analitica pentru a vă oferi informații valoroase despre performanța site-ului și comportamentul utilizatorilor.

Alegeți serviciile noastre profesionale de elaborare website, SEO, marketing și gestiune site pentru a transforma prezența dumneavoastră online într-un motor puternic de creștere și succes în afaceri. Contactați-ne astăzi pentru o evaluare gratuită și o soluție personalizată!