Încredințează-ți online-ul în mâinile noastre

Serviciile noastre

Tot de ce ai nevoie pentru dezvoltare web

Suntem mândri să vă prezentăm soluțiile noastre de înaltă calitate, care vă vor ajuta să construiți o prezență online puternică și atrăgătoare.

Website Developement
 1. Hosting inclus
 2. Instrumente de ultima generație
 3. Website adaptat la toate dispozitivele
 4. Design modern, website viu și atractiv
 5. SEO optimizarea profesionistă inclusă
Cloud Hosting
 1. Cloud Hosting ARM64
 2. Locație variată pe diverse continente
 3. Content Delivery Network inclus
 4. Performanță de top
 5. 16 vCPU / 32 GB RAM / Servere Germane
Marketing & SMM
 1. Setare campanii de marketing digital
 2. Creare content și SMM servicii
 3. Facebook / Instagram / Google Ads
 4. Servicii de video production și montare
 5. Statistici lunare și strategii de promovare
SEO
 1. Formarea câmpului semantic
 2. Setare SEO website / Schema.org
 3. Elaborare texte SEO
 4. Analiza cuvintelor cheie
 5. Depistarea și depășirea SEO a concurenților

misiunea noastră

Aducem Ideile la Realitate

La 2Creative1, noi ne dedicăm în întregime obiectivului de a crea website-uri inovatoare și personalizate, care să răspundă nevoilor și valorilor fiecărui client. Avem o echipă de specialiști talentați și pasionați, care combină cunoștințele tehnice avansate cu creativitatea pentru a vă oferi o experiență unică și satisfăcătoare.

Proiecte Terminate
125+
Clienți Mulțumiți
100%
Servicii oferite
15+
Ani de Experiență
7+

web developing

Compania noastră – Partenerul tău de încredere în dezvoltarea web

Indiferent de mărimea sau complexitatea proiectului, ne dedicăm fiecărui client și lucrăm în strânsă colaborare pentru a înțelege obiectivele și nevoile lor. Astfel, putem crea website-uri personalizate, care reflectă identitatea și valorile fiecărei afaceri, oferind în același timp o experiență plăcută și intuitivă utilizatorilor.

Experiență și inovație în dezvoltarea de website-uri la compania noastră

Suntem o companie specializată în dezvoltarea de website-uri moderne și atrăgătoare pentru clienții noștri. Avem o vastă experiență în acest domeniu și suntem mereu în căutarea celor mai noi tendințe și tehnologii pentru a oferi soluții de website dezvoltate la cel mai înalt standard.

Transformarea viziunilor în website-uri funcționale

Echipa noastră de specialiști în dezvoltare web are o vastă expertiză în utilizarea celor mai recente tehnologii și platforme, precum și în implementarea celor mai bune practici în materie de experiență a utilizatorului și optimizare pentru motoarele de căutare.

PREȚ PACHETE

Alege pachetul care ți se potrivește

Poți să alegi mai jos pachetul care ți se potrivește afacerii tale sau i-a legătura cu noi și te ajutăm să-l alegem împreună.

*Costul serviciilor afișate mai jos sunt aproximative, fiecare proiect necesită evaluare particulară

Landing page

€80

 • SEO Developing
 • SEO Management
 • Hosting 80€/an
 • Email+Cloud – 10GB
Începe Proiectul

Website 5 pagini

€240

 • SEO Developing
 • SEO Management
 • Hosting 120€/an
 • Email+Cloud – 20GB
Începe Proiectul

Website 30-35 pagini

€1000

 • SEO Developing
 • SEO Management
 • Hosting 120€/an
 • Email+Cloud – 50GB
Începe Proiectul

Online Magazin

€600

 • SEO Developing
 • SEO Management
 • Hosting 120€/an
 • Email+Cloud – 50GB
 • <100 Produse
Începe Proiectul

Online Magazin +

€1200

 • SEO Developing
 • SEO Management
 • Hosting 120€/an
 • Email+Cloud – 50GB
 • 100-400 Produse
Începe Proiectul

125+

Proiecte Realizate

Web Developement
cloud
servicii de hosting
creare site

Nu mai aștepta!

Solicită o consultare gratuită, sau o întâlnire, pentru a evolua proiectul tău.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Oferim servicii complete de dezvoltare a website-urilor, inclusiv hosting.

Oferim servicii complete de dezvoltare a website-urilor, inclusiv hosting. Echipa noastră de specialiști în website development este dedicată creării unor site-uri de înaltă calitate, care să îndeplinească cerințele și obiectivele fiecărui client.

Unul dintre avantajele majore pe care le oferim este adaptabilitatea website-urilor noastre la toate dispozitivele. Indiferent dacă utilizatorii accesează site-ul de pe laptop, tabletă sau telefon mobil, experiența lor va fi una plăcută și fără probleme. Fie că este vorba de redimensionarea imaginilor sau de ajustarea automată a conținutului, website-ul dezvoltat de noi se va adapta perfect la dimensiunile și specificațiile fiecărui dispozitiv.

Pentru a ne asigura că website-ul dvs. este la cea mai înaltă calitate, folosim instrumente de ultimă generație. De la tehnologii de dezvoltare web avansate la analitice puternice și instrumente de monitorizare a performanței, suntem mereu în pas cu noile tendințe și inovații din domeniu. Astfel, putem livra soluții de website development care să ofere o experiență de neuitat utilizatorilor și să sporească vizibilitatea și succesul afacerii dvs. online.

Alegeți serviciile noastre de website development și veți beneficia de o echipă de profesioniști care își asumă responsabilitatea de a vă oferi un website de calitate superioară. Hosting-ul inclus și adaptabilitatea la toate dispozitivele sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac din serviciile noastre o alegere excelentă pentru afacerea dvs. Contactați-ne astăzi pentru a începe construirea unui website performant, modern și eficient!

Setarea SEO și Elaborarea Textelor SEO: Cheia pentru o Prezență Online Relevată și Vizibilă

Setarea SEO și elaborarea textelor SEO sunt două aspecte esențiale în optimizarea unui website pentru motoarele de căutare. Prin înțelegerea și aplicarea corectă a acestor concepte, poți crește vizibilitatea și relevanța site-ului tău în mediul online.

Setarea SEO reprezintă ansamblul tehnicilor și strategiilor utilizate pentru a configura un website într-un mod care să-l facă cât mai atrăgător pentru motoarele de căutare. Aceasta include optimizarea codului sursă, a structurii URL-urilor, a meta-tagurilor și a altor elemente tehnice care influențează modul în care motoarele de căutare indexează și clasifică conținutul site-ului. Setarea SEO adecvată poate contribui la creșterea poziției site-ului în rezultatele de căutare și la obținerea de trafic organic de calitate.

În ceea ce privește elaborarea textelor SEO, aceasta se referă la procesul de creare a conținutului relevant și optimizat pentru motoarele de căutare. Un camp semantic bine definit este esențial în acest sens. Campul semantic reprezintă ansamblul de cuvinte și expresii asociate unui anumit domeniu de activitate sau subiect. Utilizarea corectă și strategică a cuvintelor-cheie relevante în textele tale SEO va permite să te poziționezi mai bine în rezultatele de căutare și să atragi trafic relevant către site-ul tău.

Pentru a elabora texte SEO eficiente, este important să îți cunoști publicul țintă și să înțelegi ce anume caută aceștia în legătură cu domeniul tău de activitate. În acest fel, poți identifica cuvintele-cheie relevante și le poți integra în mod strategic în conținutul tău. Însă nu este suficient să introduci cuvinte-cheie în mod repetitiv, ci trebuie să creezi texte unice, relevante și de calitate, care să ofere informații valoroase cititorilor tăi.

Pe lângă folosirea cuvintelor-cheie, este important să ai în vedere și aspectele de formatare și structură a textelor. Titlurile și subtitlurile bine optimizate, utilizarea listelor și a paragrafelor scurte, precum și crearea de conținut ușor de citit și înțeles de către utilizatori și motoarele de căutare, sunt elemente esențiale în elaborarea textelor SEO.

Prin urmare, atât setarea SEO, cât și elaborarea textelor SEO, reprezintă etape cruciale în construirea unei prezențe online solide și în atragerea de trafic calificat către site-ul tău. Investiția de timp și efort în aceste aspecte te va ajuta să te diferențiezi de concurență și să obții rezultate semnificative în clasamentul motoarelor de căutare.

Setarea Campaniilor de Marketing și Strategii de Marketing pentru Succes Online

În era digitală în care trăim, setarea campaniilor de marketing și implementarea strategiilor de marketing adecvate joacă un rol esențial în obținerea rezultatelor dorite pentru afacerea ta. Pentru a avea o prezență online puternică și pentru a atrage un flux constant de potențiali clienți, este crucial să înțelegi importanța acestor aspecte și să le integrezi în planul tău de marketing.

Setarea campaniilor de marketing se referă la procesul de configurare și optimizare a diferitelor canale și instrumente de marketing pe care le utilizezi pentru a-ți promova afacerea. Aceasta include alegerea platformelor potrivite, cum ar fi Google Ads sau Facebook Ads, și configurarea corectă a campaniilor pe aceste platforme. De asemenea, implică identificarea audienței țintă și a cuvintelor-cheie relevante, astfel încât mesajul tău să ajungă la persoanele potrivite, la momentul potrivit.

În ceea ce privește strategiile de marketing, acestea reprezintă planurile și acțiunile pe care le iei pentru a-ți atinge obiectivele de marketing. O strategie bine concepută îți permite să te diferențiezi de concurență și să-ți construiești un avantaj competitiv. Aceasta poate include crearea de conținut valoros și relevant, optimizat pentru motoarele de căutare, precum și promovarea prin intermediul rețelelor sociale și a email marketingului. Este important să ai în vedere atât strategiile de marketing pe termen scurt, care vizează creșterea vânzărilor imediate, cât și strategiile pe termen lung, care contribuie la consolidarea brandului și fidelizarea clienților.

Pentru a măsura succesul campaniilor tale de marketing și a evalua eficacitatea strategiilor implementate, este recomandat să urmărești și să analizezi statistici lunare relevante. Aceste statistici îți oferă o perspectivă asupra performanței campaniilor tale, inclusiv a ratei de clicuri, a conversiilor și a interacțiunilor cu publicul. Pe baza acestor date, poți ajusta și optimiza constant campaniile și strategiile tale, pentru a obține rezultate tot mai bune în timp.

Conținutul de calitate joacă, de asemenea, un rol vital în atingerea obiectivelor tale de marketing. Crearea și distribuirea de conținut relevant și util pentru publicul tău țintă poate atrage atenția și încrederea acestora. În plus, conținutul optimizat pentru motoarele de căutare poate ajuta la creșterea vizibilității și la obținerea unui clasament mai bun în rezultatele de căutare.

Pentru a sintetiza, setarea campaniilor de marketing și elaborarea strategiilor adecvate, împreună cu analiza statisticilor lunare și crearea de conținut valoros, sunt cheile succesului online în promovarea afacerii tale. Investiția în aceste aspecte te va ajuta să-ți extinzi baza de clienți și să-ți maximizezi impactul în piață.